Hoe kan ik een geblokkeerde order van een klant die op BLOCK stond laten verwerken?

Gemaakt door Max Heijnen, Gewijzigd op Do, 28 Sep, 2023 om 3:42 PM op Max Heijnen

uitleg situatie:

Een klant besteld met betalingsmethode op rekening. De klant kan bestellen en krijgt geen foutmelding.
De order komt vanuit shopware als bestand naar de omgeving. NAVision importeerd deze, maar geeft een foutmelding.
De import software verstuurd een foutmelding:

Onderwerp: ConnectIT - Import Definition Error - SHOPWARE-ORDER:

Bericht:

Order-ITC-199770.xml: U kunt dit soort documenten niet maken als het veld Geblokkeerd voor klant NEPKLANT de optie Verzending bevat.

Order-ITC-199770.xml: Overgeslagen.

oplossing:

1. ga binnen citrix (stepco) via start naar de verkenner (ook wel Windows Explorer genoemd)
  2. ga links naar de Data (F:) schijf
  3. folder connectit > Production > SHOPWARE > KANTOORARTIKELEN > CUSTOMER > ERROR
    1. of via de adresbalk bovenin:  F:\ConnectIT\Production\SHOPWARE\KANTOORARTIKELEN\CUSTOMER\ERROR
  4. Kijk voor het bestand met de titel Order-ITC-<weborderid>. Bijvoorbeeld Order-ITC-199770
  5. Sleep deze bovenin de adres balk naar CUSTOMER
  6. OF:
  7. knip het bestand. Ga boven in naar de map CUSTOMER. Plak het bestand

na een paar minuten wordt deze verwerkt.