Dynamische productgroepen aanmaken en koppelen aan een blog

Gemaakt door Ivy Soons, Gewijzigd op Wo, 29 Nov, 2023 om 3:16 PM op Ivy Soons

Aanmaken van een dynamische productgroep

Binnen Shopware:

Groen --> dynamische productgroep --> blauwe knop (dynamische productgroep toevoegen)

Naam:
categorie(spatie)naam van de groep --> bijv: categorie snoep en snacks

Voorwaarden:

Vervolgens op de knop voorbeeld klikken, rechtsboven verkoopkanaal: KantoorArtikelen selecteren. Controleer of er producten gevonden worden. Zo niet (of te weinig producten), verwijder dan een voorwaarde. Dit doe je door op de drie puntjes te klikken aan de rechter kant.

De dynamische productgroep rechtsboven in het scherm nog opslaan.

Bij het aanmaken van een volgende productgroep kan ervoor gekozen worden om de voorgaande productgroep te dupliceren. Hierdoor hoeven niet alle instellingen steeds opnieuw gekozen te worden. Zie onderstaande afbeelding:

Koppelen van een dynamische productgroep aan een blog

Binnen Shopware:

Roze --> belevingswerelden --> bovenin het scherm het gewenste blog zoeken

Klikken op het tandwiel rechtsboven in het scherm

Naar beneden scrollen totdat onderstaand zichtbaar is:

Klik op het tandwiel (te zien op bovenstaande afbeelding)

De element instellingen horen als volgt uit te zien (behorend bij het voorbeeld snoep en snacks)

Denk erover na welke sortering passend is hij de gekozen categorie.

Klik op gereed en ten slotte op de blauwe knop opslaan rechtsboven in het scherm.