Hoe wijzig ik een artikelnummer in het PIM-systeem (Akeneo)? / Hoe dupliceer ik een product met een nieuw artikelnummer?

Gemaakt door Max Heijnen, Gewijzigd op Do, 28 Sep, 2023 om 3:46 PM op Max Heijnen

Omdat we de voorkeur geven om geen artikelnummers van bestaande producten in Akeneo te wijzigen, hebben we het via een plugin mogelijk gemaakt om producten makkelijk te dupliceren met een nieuw artikelnummer.

Stap 1: Open een product overzichtspagina in Akeneo

Stap 2: Klik rechtsboven op het menu icoon (3 puntjes) naast de knop "Save".

Stap 3: Klik op "Clone"

Stap 4: Vul het nieuwe afwijkende artikelnummer in

Stap 5: Schakel nu het oude product uit.